Вітаю Вас, Гість · RSS 21.09.2017, 20:28

Головна » 2012 » Травень » 6 » Пума
17:51
Пума
Великий хижий ссавець, званий також гірським левом, що живе переважно в гірських районах США і Канади. В Америці пума є другим за величиною представником сімейства котячих, більше якого може бути тільки ягуар. Розміри тіла пуми, покритого сірувато-коричневим грубим хутром, можуть досягати 180-ти см., а вага дорослої тварини доходить до 105-ти кілограм.
Пуми населяють в основному гірські райони, де у них найменше конкурентів серед інших хижаків і можна спокійно займатися нічний полюванням на різноманітних копитних тварин, яких пума і вважає за краще використовувати в якості їжі.
Переглядів: 980 | Додав: Crush | Теги: Пума | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 1
1  
lllllllllllliiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkeeeeeeeeeee

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайту

Опитування
Ви любите тварин?
Всього відповідей: 265

Реклама

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0